Bedaux Serious Games zoekt partners

Forum met als invalshoek LOGISTIEK.
Plaats hier uw vragen & antwoorden over LEAN MANUFACTURING, TOC, POLCA, Kanban.

Moderator: Jaap_Procesverbeteren.nl

Plaats reactie
Jurrian_Bedaux
Forum ervaring: 1/5
Forum ervaring: 1/5
Berichten: 1
Lid geworden op: do nov 22, 2012 5:39 pm

Bedaux Serious Games zoekt partners

Bericht door Jurrian_Bedaux »

Wij, Bedaux Serious Games, zoeken partners.

Onze core business is het ontwikkelen en faciliteren van bedrijfsspellen. Dynamiek, spanning, fysieke activiteit en creativiteit zijn de uitgangspunten van onze serious games, waarin de deelnemers worden aangemoedigd te experimenteren met bedrijfsprocessen, leidinggeven en samenwerken.
De bedrijfsspellen zijn bedoeld voor bedrijven, dienstverlenende organisaties en kenniswerkers met groepen van 8 tot 25 deelnemers. Voor grotere groepen zijn parallelle spelen mogelijk.

In onze praktijk komt het veelvuldig voor dat opdrachtgevers behoefte hebben aan consultancy of coaching voorafgaand aan, of volgend op de uitvoering van een spelprogramma. We hebben niet de intentie om die rollen zelf op ons te nemen. Wel willen wij onze opdrachtgevers gericht kunnen doorverwijzen. Daartoe zoeken wij strategische partners, waarmee we een langdurige zakelijke relatie en vertrouwensband kunnen ontwikkelen.
Een scherpe definitie van het werkgebied of de omvang van de gezochte partners hebben we niet. Een grote betrokkenheid bij en deskundigheid op het gebied van Continu Verbeteren ligt wel voor de hand.

Met onze partners maken wij duidelijke afspraken waarbij de belangen van ons en onze cliënten over en weer worden gewaarborgd.

We willen graag in contact komen met collega's die geïnteresseerd zijn in samenwerking. U kunt ons bereiken via onze contactpagina http://www.internationalbedauxinstitute.com/contact.php of telefonisch.

Jurrian te Gussinklo Ohmann, tel. 0341 253589 of 0650 282 482
Plaats reactie