Login                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Ervaringen gebruikers
Bron: Procesverbeteren.nl

Wat vinden mensen uit het bedrijfsleven van deze site?

[ Registreren ]  (gratis: alle artikelen lezen én toegang forum én de 2-maandelijkse nieuwsbrief ontvangen - geen andere mail)
[ Nieuwsbrief ]  (gratis: alleen de nieuwsbrief ontvangen)
[ Homepage ]  (terug naar onze startpagina)

Jaap van den Heuvel (CEO, Reinier de Graaf Groep)
"De praktijkverhalen geven ons veel inspiratie voor procesverbetering.
Je wordt na registratie niet lastig gevallen met ongewenste e-mail, maar krijgt alleen elke twee maanden een handig overzicht van alle nieuwe artikelen"
Nico Schutte (Sr. Privacy Officer, daarvoor Dir. Business Improvement & MBB, Philips Consumer Lifestyle)
"Deze site is rijk aan onderwerpen en inzichten. Het materiaal is geschikt voor nieuwkomers en voor ervaren professionals op het gebied van procesverbetering"
Eric Eggermont (Master Black Belt Lean Six Sigma, UWV)
"Mooie en aansprekende praktijkverhalen. Respectvolle aandacht voor zowel de sterke als de zwakke kanten van de toegepaste verbetermethoden en theoretische modellen"
Peter Peters (Site Leader & Director Operations, Emerson Process Management Flow BV)
"Een site waar theorie en praktijk op een verfrissende wijze samen komen! Tevens hoef je je geen zorgen te maken over je privacy na registratie."
Wigbolt Kluter (fabrieksmanager, NedMag)
"Zeer bruikbare site. Als je wilt starten met een bedrijfsbreed verbetertraject, én als je de laatste ontwikkelingen rond managementmethodes wilt volgen"
Truus Zorg (ICT Manager Europe, Inalfa Roof Systems)
"Een innovatieve, inspirerende en toegankelijke kennisbron. Een plek van toegevoegde waarde voor bedrijven die continu willen verbeteren. Veel aandacht voor Lean en Six Sigma. Waardevolle praktijk voorbeelden"
Jannes Slomp (lector World Class Manufacturing, HAN University)
"Deze website is een belangrijke link tussen kenniscreatie en de toepassing van kennis. De vele artikelen met beschrijvingen van innovatieve procesverbeteringen zijn inspirerend voor managers, maar ook voor praktijkgerichte onderzoekers"
Mart Vogelzang (productiemanager, Zeelandia)
"De informatie op deze site is betrouwbaar, deskundig en makkelijk vindbaar.
Het is eigenlijk de enige site die ik gebruik op het gebied Total Productive Maintenance, bij ons de leidende methode voor procesverbetering"
John Evers (hoofd P&O HU Diensten, Hogeschool Utrecht)
"Inspirerend omdat theorie en praktijk met elkaar worden verbonden en met vele praktijkvoorbeelden uit allerlei branches worden geïllustreerd. Voor mij als manager HR is het een rijke bron van kennis. Het helpt me om door een andere bril te kijken en oplossingen te vinden."
Hendri Kortman (projectleider, Variass)
"Een van de weinige sites met interessante en up-to-date operations management artikelen. Een interessante en goed toegankelijke informatiebron"