Login / Reg                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Vragenservice:  Gratis & anoniem vragen stellen
Bron: Procesverbeteren.nl

De vragenservice biedt u de mogelijkheid om uw vraag kostenloos én anoniem voor te leggen aan de (tientallen) adviesbureaus die deze website ondersteunen.

Uw vraag wordt daartoe gestript van uw persoonlijke gegevens, en daarna naar de consultants doorgestuurd. Hierna worden hun antwoorden naar u teruggezonden. U bepaalt zélf of u daarna contact wilt opnemen met een bepaalde consultant, procesverbeteren.nl stelt uw persoonlijke gegevens niet beschikbaar aan derden! Zonder uw toestemming komen vragen en antwoorden ook niet op deze website.

Waardering
In de regel krijgt u uitgebreide reacties, en deze antwoorden worden in de regel zeer gewaardeerd. Enkele voorbeelden:
- Hoe kunnen we de planning van onze reactoren verbeteren?
- Wat te doen als de flow stagneert in een Kanban-gestuurd proces?

Privacy
Persoonsgegevens die u via het formulier op deze webpagina naar ons verzendt, worden niet opgeslagen in onze database.


Stel nu uw vraag over het verbeteren van uw bedrijfsproces!
Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. De rode gegevens gaan alléén naar procesverbeteren.nl, de overige gegevens worden toegezonden aan de consultants. Lees zonodig eerst de toelichting en/of de disclaimer.

Uw contactgegevens:

Voor- en achternaam
uw e-mail adres
uw functie
uw bedrijf
Homepage van uw bedrijf


Bedrijfssector:Bedrijfsomvang (aantal werknemers Full Time Employed (FTE):Uw vraag over het verbeteren van bedrijfsprocessen in uw onderneming. Probeer uw vraag zo helder mogelijk te stellen:
Let op: Typ hieronder niet meer tekst dan er zichtbaar in het tekstvak past!Mogen uw vraag (anoniem natuurlijk!) en de antwoorden daarop worden gepubliceerd op deze website?Test tegen spam-email:  Hoeveel is 2 plus 2 ?
Tel hierbij op: het huidige jaar min 2020. Vul het resultaat in: Toelichting vragenservice

Stel, u zit met een vraag over de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen te verbeteren, bijvoorbeeld middels lean manufacturing, six sigma,  total productive maintenance of de theory of constraints.

Het vragenformulier biedt u dan de mogelijkheid om deze vraag kostenloos én anoniem voor te leggen aan de consultants die www.procesverbeteren.nl ondersteunen! Maar, zult u zeggen, word ik dan niet door hen gebeld of gemaild?

Nee. Dit gebeurt alleen als u het zelf wilt, want u weet straks wel wie de consultants zijn die uw vraag hebben beantwoord, maar de consultants weten niet wie u bent !
Om dit mogelijk te maken is de vragenservice als volgt opgezet:
 1. U vult het vragenformulier (bovenaan deze pagina) volledig in.
  De gegevens die u invult in de rode vakken (uw contactgegevens dus) gaan alléén naar procesverbeteren.nl. Ze worden gebruikt om vast te stellen dat het een serieuze vraag betreft, en om de antwoorden naar u terug te sturen per e-mail.
  Procesverbeteren.nl stelt uw contactgegevens niet beschikbaar aan derden!
   
 2. Alleen de gegevens in de zwarte vakken (generieke gegevens over de sector waarin uw bedrijf opereert en de omvang van uw bedrijf) gaan naar de consultants, samen met de vraag die u stelt. Als u niet wilt dat de consultants weten in welk bedrijf u werkt, moet u uw vraag dus zodanig formulieren dat herkenning onwaarschijnlijk is.
   
 3. De consultants zijn vrij om uw vraag al dan niet te beantwoorden, ze sturen hun antwoord(en) terug naar procesverbeteren.nl
   
 4. De antwoorden worden naar u teruggestuurd, mét de contactgegevens van de bijpassende consultants (e-mail adres, telefoonnummer, websiteadres).
   
 5. U wordt verder niet benaderd door procesverbeteren.nl, noch door één van de consultants. 
  De vragenservice is dus volledig vrijblijvend. U kunt  zelf een consultant bellen of mailen met een vervolgvraag, maar u kunt ook verder niets doen. 
Procesverbeteren.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid in welke vorm dan ook voor deze gratis service, lees de disclaimer.