Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Six Sigma1
Bron: Procesverbeteren.nl
Six Sigma: De perfecte organisatie
UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

Oosterhoorn Advies Oosterhoorn Advies

> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Symbol (2) Symbol (2)

Symbol is een gerenommeerde opleider en dienstverlener op het gebied van Process Improvement. Invalshoek is het verbeteren van processen die invloed hebben op doorlooptijd en kwaliteit. We doen dit door het toepassen van methodieken als Lean, Six Sigma, DfSS, WCM en TOC. We organiseren doorlopend Orange-, Green- en Black Belt trainingen op basis van open inschrijving. Daarnaast geven we in-company en maatwerk trainingen. In samenwerking met de Universiteit Twente bieden we de mogelijkheid tot het behalen van een Universitair Certificaat volgens ASQ normen. Symbol werkt met mensen die een ruime ervaring hebben in Productie, Kwaliteit en/of Logistiek. Ze zijn ervaren in het toepassen van zowel Lean tools als statistische analyse technieken.
Als u wilt weten hoe wij uw prestaties kunnen verbeteren, neem dan contact op via onze website!

> Naar website

Van Eekhout Consulting Van Eekhout Consulting

Van Eekhout Consulting is een adviesbureau dat zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het bureau biedt een breed scala diensten aan haar klanten, vanaf advisering tot en met realisatie.
Ondernemingen staan voor de uitdaging om in een zeer competitieve omgeving winstgevend te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Voldoen aan deze eisen is maatgevend geworden voor de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Van Eekhout Consulting biedt hiervoor een compleet dienstenpakket. Daarbij wordt gebruik gemaakt van beproefde en zeer doelmatige methoden als Lean Manufacturing en Six Sigma. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit Lean Master Class, Six Sigma Green Belt Training en Six Sigma Black Belt Training.
Van Eekhout Consulting staat voor meer dan 25 jaar ervaring inzake vraagstukken en oplossingen voor bedrijfsprocessen, in productieondernemingen, distributieondernemingen en bij overheidsorganisaties.

> Naar website

The Lean Six Sigma Company The Lean Six Sigma Company

Lean Six Sigma in de praktijk toepassen
Uit onze ervaring blijkt dat Lean Six Sigma professionals op de markt zich niet altijd in de praktijk hebben bewezen. Het is voor werkgevers steeds moeilijker om het kaf van het koren te scheiden. The Lean Six Sigma Company staat voor kwaliteit. Niet alleen de theorie is de basis voor een Lean Six Sigma professional, ook het feit dat de specialist in spé zich moet bewijzen in de praktijk is van essentieel belang. Met deze opzet garandeert The Lean Six Sigma Company dat door ons opgeleide professionals met een certificaat van The Lean Six Sigma Company zich in de praktijk hebben bewezen en in staat zijn de Lean Six Sigma methodiek met succes toe te passen binnen organisaties.

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

IBIS UvA IBIS UvA

Het Instituut voor Bedrijfs- en Industriële Statistiek van de Universiteit van Amsterdam ondersteunt initiatieven tot kwaliteit- en efficiëntieverbetering. IBIS UvA heeft zo'n 15 jaar ervaring met Lean Six Sigma, en heeft LSS initiatieven ondersteund bij onder andere General Electric Plastics, Douwe Egberts, DAF Trucks, LG.Philips Displays, Philips Lighting, Getronics, TNT Post, Achmea Pensioenen, ABN AMRO Bank, AEGON, Wolters Kluwer, Rode Kruis Ziekenhuis, Reinier de Graaf Groep, Universitair Medisch Centrum Groningen. Het instituut beschouwt de wisselwerking tussen wetenschappelijk onderzoek en de toepassing ervan als zijn spil. 
• Onderzoek richt zich op statistische methoden voor kwaliteits- en efficiëntieverbetering en op de bedrijfseconomische context daarvan.
• Advisering richt zich op ondersteuning bij Lean Six Sigma programma's via training, projectbegeleiding en programmamanagement.

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Six Sigma, met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van Six Sigma?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/SixSigma/Six_Sigma_sponsorlijst.php