Login                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Lijst adviseurs Agile1
Bron: Procesverbeteren.nl
Agile: Wendbare organisatie
Lijst adviseurs Agile1:
QCPPQCPP

Bij Q-Consult Progress Partners helpen we organisaties in de process industry, manufacturing, infra en insurance branche het optimale uit zichzelf te halen. Door onze kennis en ervaring te combineren met die van jou en je organisatie zetten wij samen een stap vooruit.

Benieuwd hoe wij werken? Bezoek onze website.

> Naar website

OrganizationBuildersOrganizationBuilders

OrganizationBuilders - sámen bouwen we de organisaties van morgen. Met een pragmatische en menselijke aanpak helpen we organisaties blijvend het beste uit zichzelf te halen. Meer agile of zelfsturend organiseren gaat niet vanzelf. Door te kijken naar de structuur, de unieke gebruiken en de manier van werken, helpen wij de transitie te maken. Als je van werkwijze verandert, hebben ook de processen vaak een update nodig. Ook hier helpen we bij.

Onze gecertificeerde coaches (o.a. Holacracy en Scrum) helpen de nieuwe werkwijze in de praktijk brengen, zodanig dat je het zelf kunt voorzetten. Kennismaken? Bekijk onze publieke events, kom ook!

> Naar website

Teun RijkeTeun Rijke

Ik ben Teun Rijke, mijn missie is om de maakindustrie in Nederland sterker te maken. Als Quick Response Manufacturing specialist bijvoorbeeld via het verkorten van de doorlooptijden, van order intake tot en met facturatie. Of via het versterken van de samenwerking tussen de disciplines ontwerp, werkvoorbereiding, inkoop en productie, om alleen datgene te doen wat prioriteit heeft bij de eindgebruiker. Als SCRUM master kan ik hierbij SCRUM toepassen, uniek voor de maakindustrie. Het streven is om binnen één kwartaal resultaten te boeken.
Meer informatie, testimonials en projecten op mijn website 

> Naar website

Kepner-TregoeKepner-Tregoe

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Agile, met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van Agile?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: https://www.procesverbeteren.nl/Agile/agile_sponsorlijst.php