Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs software (ERP, data-acq., MES)1
Bron: Procesverbeteren.nl
Software: Lean ICT
UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

FourICT FourICT

Als iBPMS implementatie partner van de BPMS-tool AuraPortal vonden wij het bij FourICT tijd om ons te introduceren op de website van procesverbeteren.nl.

Vanuit onze passie om organisaties te helpen naar een “next level” heeft FourICT zich met een enthousiast team van Consultants en Developers ontwikkeld tot een volledige dienstverlener op het gebied van Business Process Management. Vanuit onze visie “kennis delen is macht”, informeren wij u graag over onze (succesvolle) praktijk ervaringen, trainingen en over de masterclasses die wij regelmatig organiseren (kijk daarvoor op onze website)

Wij maken graag een afspraak om eens te sparren over wat procesoptimalisatie voor u kan betekenen. 

> Naar website

Greywise Greywise

Productieprocessen verbeteren door effectieve IT binnen food

Wij komen bij veel bedrijven die mooie en lekkere producten maken. Als we dan door de fabriek lopen zien we ook nog een enorm verbeterpotentieel.Greywise levert zelf geen IT-oplossingen, maar staat aan de kant van de klant gedurende het gehele traject, van het opzetten van een goede IT strategie, tot en met het succesvol live brengen van de applicaties.
- Meer dan 30 jaar ervaring in IT en productie
- Kennis van de markt en de verschillende software aanbieders
- Onafhankelijk & bewezen aanpak
- Uitgebreide checklisten en voorbeelddocumenten
- Gesprekspartner op management niveau, én thuis op de werkvloer

> Naar website

Cimpro Cimpro

CimPro draagt met haar producten en diensten bij aan een duurzamere samenleving. Wij bieden robuuste producten voor onder meer water management, alarm management, energie management,  gebouw- en productielijn monitoring. CimPro is actief in de Benelux-markten: Waterschappen, Drinkwaterbedrijven, Vastgoed/Gebouwen en Infra en Industrie.

Inzicht in energieverbruik en het functioneren van installaties leidt tot meer bewustwording en minder verspilling. Duurzaamheid en kostenbesparing gaan zo hand in hand.

CimPro levert uitsluitend state-of-the-art oplossingen van World Class Manufacturers (WCM). Naast de levering van hard- en software, biedt CimPro consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en aftersales. Voor de realisatie van projecten werkt CimPro samen met verschillende, door CimPro gekwalificeerde, systemintegratoren.> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

Yokoten Yokoten

Yokoten is een netwerk van ervaren organisatieadviseurs die met training en advies de introductie en implementatie van verbeterprogramma´s in uw organisatie begeleiden. Het gaat dan om verbeterprogramma´s zoals Lean, SixSigma, TPM en WCM, of combinaties van de voor uw organisatie best passende ingrediënten. We hebben ruime ervaring in de industrie, de retail en de overheid. 

Onze mensen zijn naast lean-consultants ook organisatieadviseurs: ze kunnen u adviseren en coachen over de veranderopgave die u heeft. Daarnaast stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar in de vorm van boeken en artikelen in diverse talen. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kun u contact met ons opnemen via de link hieronder.

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie software (Architectuur, ERP, data-acquisitie, MES),
met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van Agile en Lean software?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/flexibilisering/software_flex_sponsorlijst.php