Login                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Lijst adviseurs software (ERP, data-acq., MES)1
Bron: Procesverbeteren.nl
Software: Lean ICT
3rdWave 3rdWave

3rd Wave: Quick Response Manufacturing zal de productie-industrie veranderen..
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie.
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

FourICT FourICT

Als iBPMS implementatie partner van de BPMS-tool AuraPortal is het als FourICT  onze passie om organisaties te helpen naar een “next level”.

FourICT heeft zich met een enthousiast team van Consultants en Developers ontwikkeld tot een volledige dienstverlener op het gebied van Business Process Management. Vanuit onze visie “kennis delen is macht”, informeren wij u graag over onze (succesvolle) praktijk ervaringen, trainingen, en over de masterclasses die wij regelmatig organiseren (kijk daarvoor op onze website)

Wij maken graag een afspraak om eens te sparren over procesoptimalisatie.

> Naar website

Greywise Greywise

Productieprocessen verbeteren door effectieve IT binnen food

Wij komen vaak bij bedrijven die mooie en lekkere producten maken. Ook zien we dan vaak een enorm verbeterpotentieel. Greywise levert zelf geen IT-oplossingen, maar kiest de kant van de klant gedurende het gehele traject, van het ontwikkelen van een goede IT strategie, tot en met het succesvol live brengen van applicaties.
- Meer dan 30 jaar ervaring in IT en productie
- Kennis van de markt en de verschillende software aanbieders
- Een onafhankelijke & bewezen aanpak
- Uitgebreide checklisten en voorbeelddocumenten
- Gesprekspartner op management niveau, maar ook thuis op de werkvloer

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

Cimpro Cimpro

CimPro draagt met haar producten en diensten bij aan een duurzamere samenleving. Wij bieden robuuste producten voor onder meer water management, alarm management, energie management,  gebouw- en productielijn monitoring. CimPro is actief in de Benelux-markten: Waterschappen, Drinkwaterbedrijven, Vastgoed/Gebouwen en Infra en Industrie.

CimPro levert uitsluitend state-of-the-art oplossingen van World Class Manufacturers (WCM). Naast de levering van hard- en software, biedt CimPro consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en aftersales. CimPro werkt samen met verschillende, door CimPro gekwalificeerde, systemintegratoren.> Naar website

Yokoten Yokoten

Yokoten is een netwerk van ervaren organisatieadviseurs, die met training en advies de introductie en implementatie van verbeterprogramma´s in uw organisatie kunnen begeleiden. Het gaat om verbeterprogramma´s zoals Lean, Six Sigma, TPM en WCM, of combinaties daarvan. We hebben ruime ervaring in de industrie, de retail en de overheid. 

Onze mensen zijn naast lean-consultants ook organisatieadviseurs: ze kunnen u adviseren en coachen bij veranderopgaven. Daarnaast stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar in de vorm van boeken en artikelen. Voor advies of een vrijblijvend gesprek: neem contact met ons op via de link hieronder.

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie software (Architectuur, ERP, data-acquisitie, MES),
met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van Agile en Lean software?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/flexibilisering/software_flex_sponsorlijst.php