Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Lean Six Sigma1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lean Six Sigma: De slanke én perfecte organisatie
Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

Van Eekhout Consulting Van Eekhout Consulting

Van Eekhout Consulting is een adviesbureau dat zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het bureau biedt een breed scala diensten aan haar klanten, vanaf advisering tot en met realisatie.
Ondernemingen staan voor de uitdaging om in een zeer competitieve omgeving winstgevend te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Voldoen aan deze eisen is maatgevend geworden voor de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Van Eekhout Consulting biedt hiervoor een compleet dienstenpakket. Daarbij wordt gebruik gemaakt van beproefde en zeer doelmatige methoden als Lean Manufacturing en Six Sigma. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit Lean Master Class, Six Sigma Green Belt Training en Six Sigma Black Belt Training.
Van Eekhout Consulting staat voor meer dan 25 jaar ervaring inzake vraagstukken en oplossingen voor bedrijfsprocessen, in productieondernemingen, distributieondernemingen en bij overheidsorganisaties.

> Naar website

UNC Plus Delta UNC Plus Delta

De aanpak van UNC Plus Delta is pragmatisch en resultaatgericht. Wij produceren geen dikke dossiers vol adviezen, maar werken intensief samen met opdrachtgevers aan verbeteringen, die stevig in organisaties worden verankerd.
Als specialist in continu verbeteren combineren wij Lean en Six Sigma met verandermanagement. Door die combinatie creëren we waarde, activeren we het “denken vanuit de klant” en zorgen we ervoor dat er met huidige middelen meer kan worden gedaan.

Wij worden (inter)nationaal ingezet door organisaties met repeterende werkprocessen, en zijn er trots op dat onze systematische aanpak aanslaat bij onze groeiende klantenkring. Hieronder zijn toporganisaties in sectoren variërend van industrie, onderwijs, bouwnijverheid, finance, telecom, logistiek, overheid tot zakelijke dienstverlening.

> Naar website

Symbol (2) Symbol (2)

Symbol is een gerenommeerde opleider en dienstverlener op het gebied van Process Improvement. Invalshoek is het verbeteren van processen die invloed hebben op doorlooptijd en kwaliteit. We doen dit door het toepassen van methodieken als Lean, Six Sigma, DfSS, WCM en TOC. We organiseren doorlopend Orange-, Green- en Black Belt trainingen op basis van open inschrijving. Daarnaast geven we in-company en maatwerk trainingen. In samenwerking met de Universiteit Twente bieden we de mogelijkheid tot het behalen van een Universitair Certificaat volgens ASQ normen. Symbol werkt met mensen die een ruime ervaring hebben in Productie, Kwaliteit en/of Logistiek. Ze zijn ervaren in het toepassen van zowel Lean tools als statistische analyse technieken.
Als u wilt weten hoe wij uw prestaties kunnen verbeteren, neem dan contact op via onze website!

> Naar website

SigmaOnline SigmaOnline

SigmaOnline is een platform voor kwaliteitsmanagement en kwaliteit van de organisatie.

Bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren, KAM-managers en andere professionals die zich bezighouden met kwaliteitsmanagement, zowel in de profit als non-profit sector. 

> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs helpt bedrijven in de bouw, infra en industrie bedrijfsprocessen verbeteren en borgen. Met trainingen, advies en implementatie. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie. Wij helpen bij verandering en krijgen een organisatie in beweging. Bijvoorbeeld door roundtables, workshops, seminars en dinersessies te organiseren.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag. Wij geloven dat je duurzame resultaten bereikt met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn!

> Naar website

The Lean Six Sigma Company The Lean Six Sigma Company

Lean Six Sigma in de praktijk toepassen
Uit onze ervaring blijkt dat Lean Six Sigma professionals op de markt zich niet altijd in de praktijk hebben bewezen. Het is voor werkgevers steeds moeilijker om het kaf van het koren te scheiden. The Lean Six Sigma Company staat voor kwaliteit. Niet alleen de theorie is de basis voor een Lean Six Sigma professional, ook het feit dat de specialist in spé zich moet bewijzen in de praktijk is van essentieel belang. Met deze opzet garandeert The Lean Six Sigma Company dat door ons opgeleide professionals met een certificaat van The Lean Six Sigma Company zich in de praktijk hebben bewezen en in staat zijn de Lean Six Sigma methodiek met succes toe te passen binnen organisaties.

> Naar website

FourICT FourICT

Als iBPMS implementatie partner van de BPMS-tool AuraPortal vonden wij het bij FourICT tijd om ons te introduceren op de website van procesverbeteren.nl.

Vanuit onze passie om organisaties te helpen naar een “next level” heeft FourICT zich met een enthousiast team van Consultants en Developers ontwikkeld tot een volledige dienstverlener op het gebied van Business Process Management. Vanuit onze visie “kennis delen is macht”, informeren wij u graag over onze (succesvolle) praktijk ervaringen, trainingen en over de masterclasses die wij regelmatig organiseren (kijk daarvoor op onze website)

Wij maken graag een afspraak om eens te sparren over wat procesoptimalisatie voor u kan betekenen. 

> Naar website

Leenders Consultancy Leenders Consultancy

The shopfloor is your best teacher
Met uw medewerkers gaan wij verspilling te lijf. op de productievloer en in de ondersteunende afdelingen. Met als resultaat een aanzienlijke verbetering van uw operationele en financiele (cashflow en winst) performance.
Geen lean Manufacturing zonder Lean Management
Lean Management is noodzakelijk om de procesverbeteringen te verankeren. Op operationeel niveau gebruiken wij de Lean Control benadering om robuuste oplossingen te implementeren
Beter verbeteren met Lean, QRM en Six Sigma
Wij leveren training, consultancy en projectmanagement in Lean Manufacturing, QRM en Six Sigma voor uw management en medewerkers ter ondersteuning van de Lean implementatie

> Naar website

Oosterhoorn Advies Oosterhoorn Advies

> Naar website

Blom Consultancy (2) Blom Consultancy (2)

Blom Consultancy - Monozukuri: lean naar flow

Waar een weg is, is een toekomst. Ook in Nederland. Onze visie is dat de Nederlandse industrie zich kan blijven meten met de rest van de wereld door continu te verbeteren.
De kern van wat we bieden is Monozukuri: lean naar flow. Zowel in het proces en de productieketen als door de medewerkers, zodat zij moeiteloos hun taken doen, beter presteren en meer plezier ervaren.
Daarbij focussen wij op het werkelijk ondersteunen van management en werken we aan de balans tussen het technische en sociale systeem in uw bedrijf. Uitgangspunt is het voorkomen van verspilling. Het resultaat is een hogere productie, betere productkwaliteit, meer werkplezier en minder kosten.

> Naar website

IBIS UvA IBIS UvA

Het Instituut voor Bedrijfs- en Industriële Statistiek van de Universiteit van Amsterdam ondersteunt initiatieven tot kwaliteit- en efficiëntieverbetering. IBIS UvA heeft zo'n 15 jaar ervaring met Lean Six Sigma, en heeft LSS initiatieven ondersteund bij onder andere General Electric Plastics, Douwe Egberts, DAF Trucks, LG.Philips Displays, Philips Lighting, Getronics, TNT Post, Achmea Pensioenen, ABN AMRO Bank, AEGON, Wolters Kluwer, Rode Kruis Ziekenhuis, Reinier de Graaf Groep, Universitair Medisch Centrum Groningen. Het instituut beschouwt de wisselwerking tussen wetenschappelijk onderzoek en de toepassing ervan als zijn spil. 
• Onderzoek richt zich op statistische methoden voor kwaliteits- en efficiëntieverbetering en op de bedrijfseconomische context daarvan.
• Advisering richt zich op ondersteuning bij Lean Six Sigma programma's via training, projectbegeleiding en programmamanagement.

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lean Six Sigma, met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van Lean Six Sigma?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/Lean_Six_Sigma/Lean_Six_Sigma_sponsorlijst.php