Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Total Productive Maintenance (TPM)1
Bron: Procesverbeteren.nl
TPM: De geoliede organisatie
IJssel Technologie IJssel Technologie

IJssel Technologie – Uw partner in productieverbetering

IJssel Technologie optimaliseert productieprocessen. Dat doen we door, met onze kennis van theorie en praktijk, mensen en machines op de meest effectieve manier te laten samenwerken.

We werken vanuit een grote verbondenheid met de Nederlandse maakindustrie, die in onze ogen onmisbaar is voor de Nederlandse economie.

Met hoofd, handen en hart maken we onze belofte waar: blijvend uw concurrentiekracht vergroten.> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Blom Consultancy (3) Blom Consultancy (3)

Blom Consultancy - Monozukuri: lean naar flow

Waar een weg is, is een toekomst. Ook in Nederland. Onze visie is dat de Nederlandse industrie zich kan blijven meten met de rest van de wereld door continu te verbeteren.
De kern van wat we bieden is Monozukuri: lean naar flow. Zowel in het proces en de productieketen als door de medewerkers, zodat zij moeiteloos hun taken doen, beter presteren en meer plezier ervaren.
Daarbij focussen wij op het werkelijk ondersteunen van management en werken we aan de balans tussen het technische en sociale systeem in uw bedrijf. Uitgangspunt is het voorkomen van verspilling. Het resultaat is een hogere productie, betere productkwaliteit, meer werkplezier en minder kosten.

> Naar website

Cierpa Cierpa

Your guide to the top: Continu verbeteren, slimmer werken en zo het beste uit uw organisatie halen. Een proces waar Cierpa u met plezier in begeleidt. Wij zijn een leverancier van gebruiksvriendelijke WCM software en hebben jarenlange ervaring op het gebied van continu verbeteren. U wilt naar de top? Laat ons dan uw gids zijn.

Cierpa biedt al meer dan tien jaar de software oplossingen in continu verbeterprocessen bij industriële bedrijven in Nederland en daarbuiten. Onze Cockpits worden gebruikt door bedrijven in food, metaal, grafimedia, bouw en andere sectoren. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste tools ook uw bedrijf naar de top kunnen brengen.

> Naar website

Yokoten Yokoten

Yokoten is een netwerk van ervaren organisatieadviseurs die met training en advies de introductie en implementatie van verbeterprogramma´s in uw organisatie begeleiden. Het gaat dan om verbeterprogramma´s zoals Lean, SixSigma, TPM en WCM, of combinaties van de voor uw organisatie best passende ingrediënten. We hebben ruime ervaring in de industrie, de retail en de overheid. 

Onze mensen zijn naast lean-consultants ook organisatieadviseurs: ze kunnen u adviseren en coachen over de veranderopgave die u heeft. Daarnaast stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar in de vorm van boeken en artikelen in diverse talen. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kun u contact met ons opnemen via de link hieronder.

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

AgiliTec AgiliTec

MyPlantFloor is een configureerbaar softwareproduct voor het automatisch registreren, zichtbaar maken en voorkomen van productieverliezen zodat de OEE (Overall Equipment Effectiveness) verbetert.

De combinatie van moderne systeemarchitectuur en slimme functionaliteit staat garant voor:

- maximaal (realtime) inzicht vanuit verschillende invalshoeken
- maximale motivatie van de mensen om verliezen te voorkomen
- extreem korte implementatietijd (+/- 10 lijnen in een dag)
- lage kosten

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

Cimpro Cimpro

CimPro draagt met haar producten en diensten bij aan een duurzamere samenleving. Wij bieden robuuste producten voor onder meer water management, alarm management, energie management,  gebouw- en productielijn monitoring. CimPro is actief in de Benelux-markten: Waterschappen, Drinkwaterbedrijven, Vastgoed/Gebouwen en Infra en Industrie.

Inzicht in energieverbruik en het functioneren van installaties leidt tot meer bewustwording en minder verspilling. Duurzaamheid en kostenbesparing gaan zo hand in hand.

CimPro levert uitsluitend state-of-the-art oplossingen van World Class Manufacturers (WCM). Naast de levering van hard- en software, biedt CimPro consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en aftersales. Voor de realisatie van projecten werkt CimPro samen met verschillende, door CimPro gekwalificeerde, systemintegratoren.> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Total Productive Maintenance (TPM), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van TPM?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/TPM/TPM_sponsorlijst.php