Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Lead & Change1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lead & Change: Veranderen en leiden
De Baak De Baak

De Baak faciliteert leerprocessen voor individuen en organisaties.
In onze opleidingen staan persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling centraal. Wij trainen al meer dan 60 jaar duizenden hoogopgeleide mensen.

Leren bij ons betekent inzichten opdoen over jezelf en anderen. Het betekent onvermoede mogelijkheden ontdekken, nieuwe perspectieven zien, telkens je grenzen verleggen maar ook dingen afleren. Onze insteek is verrassend, soms confronterend, vaak met humor. Leren bij de Baak resulteert in beter functioneren van jezelf én je organisatie.

Ben je op zoek naar een training of wil je een maatwerktraject?  Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. 

> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs helpt bedrijven in de bouw, infra en industrie bedrijfsprocessen verbeteren en borgen. Met trainingen, advies en implementatie. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie. Wij helpen bij verandering en krijgen een organisatie in beweging. Bijvoorbeeld door roundtables, workshops, seminars en dinersessies te organiseren.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag. Wij geloven dat je duurzame resultaten bereikt met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn!

> Naar website

De Verbeterpraktijk De Verbeterpraktijk

De Verbeterpraktijk heeft zichzelf tot doel gesteld om zorg van wereldklasse te creëren in de Nederlandse ziekenhuizen, zorginstellingen, klinieken en praktijken. Wij leren je zelfstandig problemen oplossen die een optimale zorg voor patiënten en cliënten in de weg staan.

"Veilig en met compassie, de juiste zorg, op het juiste moment, aan de juiste patiënt, zonder verspilling en gedoe"

Wij werken op basis van de Lean managementfilosofie en dagen je uit om ingrijpende, innovatieve en duurzame verbeteringen te realiseren. We helpen je resultaten te boeken waar patiënten en medewerkers blij van worden. Door onze aanpak ontstaat een cultuur en systeem van elke dag gericht verbeteren. Lees artikelen over onze klanten zoals VUmc op deze website.

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lead & Change (Leadership, Change Management), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij verandermanagement en leiderschap?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/change_management/lead_change_sponsorlijst.php