Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs World Class / Operational Excellence1
Bron: Procesverbeteren.nl
World Class: Slanke, perfecte én geoliede organisatie
3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs helpt bedrijven in de bouw, infra en industrie bedrijfsprocessen verbeteren en borgen. Met trainingen, advies en implementatie. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie. Wij helpen bij verandering en krijgen een organisatie in beweging. Bijvoorbeeld door roundtables, workshops, seminars en dinersessies te organiseren.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag. Wij geloven dat je duurzame resultaten bereikt met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn!

> Naar website

Blom Consultancy (4) Blom Consultancy (4)

Blom Consultancy - Monozukuri: lean naar flow

Waar een weg is, is een toekomst. Ook in Nederland. Onze visie is dat de Nederlandse industrie zich kan blijven meten met de rest van de wereld door continu te verbeteren.
De kern van wat we bieden is Monozukuri: lean naar flow. Zowel in het proces en de productieketen als door de medewerkers, zodat zij moeiteloos hun taken doen, beter presteren en meer plezier ervaren.
Daarbij focussen wij op het werkelijk ondersteunen van management en werken we aan de balans tussen het technische en sociale systeem in uw bedrijf. Uitgangspunt is het voorkomen van verspilling. Het resultaat is een hogere productie, betere productkwaliteit, meer werkplezier en minder kosten.

> Naar website

Yokoten Yokoten

Yokoten is een netwerk van ervaren organisatieadviseurs die met training en advies de introductie en implementatie van verbeterprogramma´s in uw organisatie begeleiden. Het gaat dan om verbeterprogramma´s zoals Lean, SixSigma, TPM en WCM, of combinaties van de voor uw organisatie best passende ingrediënten. We hebben ruime ervaring in de industrie, de retail en de overheid. 

Onze mensen zijn naast lean-consultants ook organisatieadviseurs: ze kunnen u adviseren en coachen over de veranderopgave die u heeft. Daarnaast stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar in de vorm van boeken en artikelen in diverse talen. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kun u contact met ons opnemen via de link hieronder.

> Naar website

Multitube Multitube

Multitube heeft zich gespecialiseerd in het verhandelen en verwerken van snelbouwsystemen, in combinatie met advies op het gebied van werkplek en logistieke inrichting.
Hierbij worden Lean Manufacturing principes toegepast.

Onze afdeling projectenbouw ontwikkelt en realiseert constructies naar wens van de klant met behulp van SOLIDworks 2013.

In onze ruime productieafdeling van 1600 m2 worden complexe projecten op gebied van frameconstructies, werkplekinrichtingen, transportsystemen, opslagsystemen, en winkelinrichtingen gerealiseerd.

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

FourICT FourICT

Als iBPMS implementatie partner van de BPMS-tool AuraPortal vonden wij het bij FourICT tijd om ons te introduceren op de website van procesverbeteren.nl.

Vanuit onze passie om organisaties te helpen naar een “next level” heeft FourICT zich met een enthousiast team van Consultants en Developers ontwikkeld tot een volledige dienstverlener op het gebied van Business Process Management. Vanuit onze visie “kennis delen is macht”, informeren wij u graag over onze (succesvolle) praktijk ervaringen, trainingen en over de masterclasses die wij regelmatig organiseren (kijk daarvoor op onze website)

Wij maken graag een afspraak om eens te sparren over wat procesoptimalisatie voor u kan betekenen. 

> Naar website

IJssel Technologie IJssel Technologie

IJssel Technologie – Uw partner in productieverbetering

IJssel Technologie optimaliseert productieprocessen. Dat doen we door, met onze kennis van theorie en praktijk, mensen en machines op de meest effectieve manier te laten samenwerken.

We werken vanuit een grote verbondenheid met de Nederlandse maakindustrie, die in onze ogen onmisbaar is voor de Nederlandse economie.

Met hoofd, handen en hart maken we onze belofte waar: blijvend uw concurrentiekracht vergroten.> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie World Class Manufacturing / Operational Excellence, met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van WorldClass Operations?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/selectie_methodes/worldclass_sponsorlijst.php